Stará dobrá BAMIDA v novom šate

Vitajte na našom vynovenom webe. Cítite jeho vôňu? A tie farby! Áno, naša radosť je veľká! Počas 19 rokov nášho pôsobenia na trhu sa môžeme popýšiť moderným webom v novom šate. Veríme, že už na prvý pohľad vás dostane zaujímavý dizajn, ktorý je navyše veľmi prehľadný. Snažíme sa napredovať a byť o krôčik bližšie k našim klientom, robíme to pre vás. A hoci na trhu nie sme žiadnym nováčikom, dovoľte nám na úvod pár slov o nás.

about_01.jpg

Dlhoročná tradícia, roky skúsenosti a vycibrené znalosti v obore. Áno, aj takto možno charakterizovať našu reklamnú agentúru. Neprešľapujeme na mieste, posúvame sa vpred rýchlosťou UV tlače, a práve to nás predurčilo udržať sa na trhu takmer dve desaťročia. Húževnato sledujeme nové trendy a inovácie, nebránime sa inovatívnym postupom a radi nadobúdame nové a nové skúsenosti, a to všetko následne aplikujeme i v praxi. 

Komunikácia. Kreativita. Kooperácia. Kvalita

Nie sú pre nás neznáme pojmy. V našej spoločnosti veľmi dobre vieme, že komunikáciu je kľúčom k úspechu. Vďaka profesionálom, ktorí tvoria náš tím, dokážeme spoločne vyriešiť akýkoľvek problém, odborne poradiť a odkonzultovať naše služby aj produkty. 

Kreativita je naša najobľúbenejšia z farebnej škály, a preto vám ňou radi pomôžeme vymaľovať váš biznis. Šikovní a profesionálni grafickí dizajnéri preferujú novodobé postupy a prihliadajú na vaše požiadavky so zreteľom na cieľovú skupinu. Kooperácia je naším tajomstvom, ktoré sme vám práve vyzradili. Prečo? Pretože práve vďaka profi kooperácii celého nášho tímu s našimi klientmi dokážeme doslova vykúzliť zázraky. Zázraky v podobe želaného ovocia a úspechu. A to vlastne ide, však?

Azda každý úspešný podnikateľ si potrpí na kvalitu, pretože vie, že ju od neho vyžaduje i spotrebiteľ. Neradi sa chválime, ale práve vďaka maximálnej kvalite našich služieb a produktov sme dokázali rozšíriť naše portfólio služieb aj za hranice našej krajiny. Kvalitná potlač = záruka spokojnosti. Kvalitne potlačíme na rôzne materiály i formáty. Potrebujete viac? Čítajte ďalej!

Svet reklamy…

…nám veru nie je cudzí. Plávame si v ňom spokojne už nejaký ten rôčik a ako je nám hej! Potrebujete POTLAČiť? POTLAČíme vás a váš biznis! Nechajte POTLAČ na odborníkov a tešte sa z úspechu! Nikdy ste sa nezamýšľali nad tým, ako práve reklama dokáže pomôcť vášmu biznisu? Či práve rozbiehate svoje podnikanie alebo potrebujete rozšíriť svoje pôsobenie, každopádne cieľom je zviditeľniť svoj produkt či službu a dostať ho k vašim zákazníkom. Vďaka reklame dokáže váš biznis porásť a vy sa môžete tešiť z úspechu. Kvalitná a kreatívna reklama dokáže hotové zázraky!

Čo robíme?

Hlavne to, čo milujeme ☺ Široká škála reklamných produktov, samotná montáž reklám na mieru, grafické návrhy, atypické tienenie, rôzne prekrytia i formátovanie…19 rokov skúseností rozhodne nevtesnáme do jedného odseku. Prehľad našich profesionálnych služieb si však môžete bližšie pozrieť v sekcii webu. 

POTLAČ

Nebudeme vám do hlavy TLAČIŤ žiadne kaleráby! Usmievate sa? To nás teší, pretože v BAMIDE radi jednáme s klientom priamo. Práve vďaka tomu, že naše technológie patria k svetovej špičke v oblasti UV tlačiarní, naše portfólio služieb vyhovie požiadavkám aj náročných klientov. Odolnosť farieb voči vyblednutiu, expresné vyhotovenie, vysokokvalitné rozlíšenie tlače, rôznorodosť materiálov či ekologickosť… Spomenuli sme všetko? Ani zďaleka! Ale nebudeme plytvať zbytočnými slovami, presvedčte sa vlastné oči!

OIW 2023

Firma BAMIDA sa zúčastnila podujatia (Bilaterálnej iniciatívy BIN BF04_2023_015)   Oslo Inovation Week za financovania FM EHP a NFM, ktorý prebiehal posledný septembrový týždeň (od 25.09.2023 – 29.09.2023)

Čítať viac »

Vytlačte z minima maximum!

Vytlačte z minima maximum! Alebo ako chutí úspech správne zvolenej reklamy pre váš biznis Spotrebitelia sú zvedaví a náročnejší ako kedykoľvek predtým. V dnešnej dobe, kedy sme

Čítať viac »
sk_SKSlovak